Gambar:Wikipedia-logo.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia-logo.png(200 × 200 piksel, ukuran koropak: 38 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran

Wikipedia logo, square, no text

Titimangsa
Sumber based on the first version of the Wikipedia logo, by Nohat.
Pangarang version 1 by Nohat (concept by Paullusmagnus);
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Creative Commons license
Creative Commons Attribution Creative Commons Share Alike
If this file is eligible for relicensing, it may also be used under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license.

The relicensing status of this image needs to be manually reviewed by an experienced user. You can help.

беларуская (тарашкевіца)‎ | English | magyar | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | sicilianu | українська | +/−

Licensing update unknown
Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg


Notice This image is used on the portal page at www.wikipedia.org. This use does not show up in the "File usage" sections below.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari17 Agustus 2014 19.42'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 Agustus 2014 19.42200 × 200 (38 KB)INeverCryuploading losslessly compressed version per edit request on talk page
26 Méi 2010 15.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Méi 2010 15.56200 × 200 (44 KB)BastiqueFixed strange error involving Arabic character
20 Méi 2010 22.13'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Méi 2010 22.13200 × 200 (42 KB)Cary Bass24 bit version
20 Méi 2010 21.52'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Méi 2010 21.52200 × 200 (19 KB)Cary BassWikipedia logo 2.0.
20 Nopémber 2009 13.58'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Nopémber 2009 13.581.058 × 1.058 (194 KB)Abigorper talk
17 Désémber 2008 04.49'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 Désémber 2008 04.491.058 × 1.058 (271 KB)Mike.lifeguardcompressed
15 Agustus 2007 18.36'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Agustus 2007 18.361.058 × 1.058 (288 KB)Richielosslessly compressed to 60% size (User:JeffyP asked me to upload this new version for him, as the image is protected)
15 Juni 2005 14.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Juni 2005 14.561.058 × 1.058 (478 KB)Richiehigher resolution (from User:Schaengel89)
22 Méi 2005 17.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Méi 2005 17.37135 × 135 (12 KB)Schaengel89~commonswikiWikipedia logo, version 135px square, no text *Wikipedia logo by Nohat (concept by Paullusmagnus); compare Wikipedia {{CopyrightByWikimedia}}

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.