Pamaké:Maus-78

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia-logo-v2-200px-transparent.png

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda

énsiklopédi bébas dina basa Sunda!

Nepi ka danget ieu geus aya 50.070 artikel sarta 22.203 pamaké nu kadaptar

Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi

Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

You don't speak Sundanese?

Artikel Petingan

Sélér Asmat

Sélér Asmat téh sélér pangsohorna anu aya di Papua, kasohorna lain alatan ku morona hungkul tapina ogé ku sabab ideu-ideu unikna ogé disain ukiran kaina nu éndah. Ngaran sélér ieu meureun tina kecap Asmat minangka Akat nu nurutkeun kapercayaan orang dinya harina téh "Jalma nu bener". Lian ti kitu Asmat ogé aya nu nyebutkeun asalna tina kecap Osamat nu hartina "Manusa tina tangkal".

   
MESSENGER - spacecraft at mercury - atmercury lg.jpg



Gambar Petingan

Falcon 9

Roket SpaceX Falcon 9 v1.1 diluncurkeun ka Kompleks Peluncuran Ruang Angkasa Cape Canaveral 40 tanggal 26 April 2015.


Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Tingali ogé kaca ieu dina Aksara Sunda