Pamaké:Kumincir/Tepas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wilujeng sumping di Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas dina basa Sunda
Nepi ka danget ieu geus aya 50.073 artikel sarta 22.242 pamaké nu kadaptar



Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


Cscr-featured.png Artikel petingan

Artikel Petingan

Kanjeng Nabi Muhammad

Kangjeng Nabi Muhammad (aksara Sunda: ᮙᮥᮠᮙ᮪ᮙᮓ᮪; gumelar 20 April 570 Maséhi di Mekah - tilar dunya 8 Juni 632 M di Madinah) nyaéta saurang nabi sarta rosul pamungkas pikeun umat Islam. Pancén kangjeng Nabi Muhammad nyaéta pikeun nyampurnakeun agama tauhid, nyaéta Islam, nu geus didugikeun ku para nabi saméméhna, sarta yakin yén Islam geus aya saméméh anjeunna. Nalika disebutkeun ngaran anjeunna, umat Islam biasa nuturkeun ku kalimah sallallahu `alayhi wa s-salām.

   
Commons-logo.svg Gambar petingan

Wikipedia:Gambar petingan/30 2019

Wikipedia-logo.png Wikipédia dina basa séjén

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: