Pamaké:Kumincir/Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wilujeng sumping di Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas dina basa Sunda
Nepi ka danget ieu geus aya 59.706 artikel sarta 23.068 pamaké nu kadaptar



Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


Cscr-featured.png Artikel petingan

Artikel Petingan

Kadu (Durén)

Warna buahna béda-béda ti mimiti héjo semu konéng, sarta miboga wangun mimiti lonjong nepi ka buleud. Kulit buahna tapasan sarta beungeutna dipinuhan ku cucuk nu seukeut. Buah kadu ngaluarkeun ambeu anu nyegak sarta has. Bagian buah anu bisa didahar nyaéta pamungkus siki anu boga warna semu konéng, anu nangtayungan sikina. Réa jelema nganggap buah kadu minangka buah anu ngeunah. Tapi sawaréh deui henteu tahan ku ambeuna sarta nganggap ambeuna bau pisan.

   
Commons-logo.svg Gambar petingan

Wikipedia:Gambar petingan/49 2019

Wikipedia-logo.png Wikipédia dina basa séjén

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: