Grabag, Purworejo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Grabag

Peta lokasi Kacamatan Grabag
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Purworejo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 32-

Grabag nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah :[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Wilayah Kacamatan Grabag sacara géografis mangrupa wewengkon nu rélatif datar, sedengkeun béh kidulna mangrupa basisir kidul Pulo Jawa.

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Urang bisa nepi ka Grabag ngaliwatan transportasi darat boh ku karéta api atawa kandaraan roda opat (stasion jeung terminal beus pangdeukeutna aya di Kutoarjo +/- 10 km).

Poténsi[édit | édit sumber]

Tatanén[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Perdagangan[édit | édit sumber]


 

Kabupatén Purworejo, Jawa Tengah

Kacamatan: Bagelén | Banyuurip | Bayan | Bener | Bruno | Butuh | Gebang | Grabag | Kaligesing | Kemiri | Kutoarjo | Loano | Ngombol | Pituruh | Purwodadi | Purworejo |



Nuvola filesystems folder home.png