Hamamatsu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hamamatsu
浜松市
Lokasi Hamamatsu
Hamamatsu aya di Shizuoka, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Shizuoka
Karakter fisik
Area 1.511,17 km² (583,5 sq mi)
Populasi (as of March 2007)
     Total 808.182
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 34°43′N 137°44′E
Lambang
Tangkal Pine
Kembang Mikan
Manuk Japanese Bush Warbler
Symbol of Hamamatsu
Lambang Hamamatsu
Kantor Pamarentahan Hamamatsu
Walikota Yasutomo Suzuki
Alamat 〒430-8652
103-2 Motoshiro-chō, Naka-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken
Nomer telpon 53-457-2111
Ramatloka resmi: Kota Hamamatsu

Kota Hamamatsu (浜松市 Hamamatsu-shi?) nyaéta hiji kota nu ayana di bagéan kulon Préféktur Shizuoka, Jepang. Kota panggedena di Préféktur Shizuoka. Dina tanggal 1 Juli, 2005 kota ieu dihijikeun jeung 11 kota jeung kacamatan di sabudeureunna. Hamamatsu jadi kota metropolitan dina tanggal 1 April, 2007.

Stasion radio[édit | édit sumber]

Sekolah Tinggi jeung universitas[édit | édit sumber]

Kota sobat[édit | édit sumber]

Hamamatsu mibanda kota sobat dina Music Culture Exchange Treaty jeung sababaraha kota nyaéta:

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Hamamatsu di Wikivoyage


Gambar Préféktur Shizuoka Préféktur Shizuoka
Bandera Préféktur Shizuoka
Kota-kota
Atami | Fuji | Fujieda | Fujinomiya | Fukuroi | Gotemba | Hamamatsu | Itō | Iwata | Izu | Izunokuni | Kakegawa | Kikugawa | Kosai | Makinohara | Mishima | Numazu | Omaezaki | Shimada | Shimoda | Shizuoka (capital) | Susono | Yaizu
Distri-distrik
Fuji | Haibara | Hamana | Ihara | Kamo | Shida | Shūchi | Suntō | Tagata
  Tempo ogé: Kamacatan jeung desa dumasar distrik edit


Nulis.jpg