Harry Potter and the Deathly Hallows – Bagean 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tulisan ieu ngeunaan pilem. Pikeun novel anu mangrupikeun sumber adaptasi, tingali Harry Potter dan Relikui Kematian.
Artikel ieu ngeunaan bagian pilem 2. Kanggo bagian 1, tingali Harry Potter and the Deathly Hallows - Bagean 1.
Harry Potter and the Deathly Hallows
Part 2
SutradaraDavid Yates
ProduserDavid Heyman
David Barron
J. K. Rowling
Screenplay kuSteve Kloves
Dumasar kanaHarry Potter and the Deathly Hallows oleh
J.K. Rowling
BéntangDaniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
MusisiAlexandre Desplat
John Williams (themes)
Nicholas Hooper (themes)
SinématografiEduardo Serra
ÉditorMark Day
Produksi
company
DistributorWarner Bros. Pictures
Tanggal rilis
Running time
130 menit
NagaraBandéra Britania Raya United Kingdom
Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$250 juta
(Bersama Bagian 1)[1]
Box office$1,268,711,640 [2]

Harry Potter and the Deathly Hallows – Bagean 2 mangrupikeun pilem fantasi epik taun 2011[2][3] diarahkeun ku David Yates. Pilem ieu mangrupikeun adaptasi tina novel ku J.K Rowling, Harry Potter dan Relikui Kematian sareng pilem bagian dua. Pilem éta mangrupikeun The Deathly Hallows Bagean 1. Pilem ieu dileupaskeun dina 13 Juli 2011.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]