Jennifer Hanna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jennifer Hanna Sutiono
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-2016
LébelJKT48 Project (2012-2016)
Hits Records (2012-2016)
RamatlokaJKT48

Jennifer Hanna Sutiono, nami lahir Hanna Sutiono (gumelar di Banjarmasin, 26 Januari 1998; umur 23 taun) atanapi anu biasa disebat 'Hanna' nyaeta tilas anggota JKT48 anu asalna ti Malang, Jawa Wétan. Hanna mangrupikeun mantan anggota Generasi 2 JKT48, anu minangka anggota resmi Tim KIII dina tanggal 25 Juni 2013.[1] Tanggal 27 Séptémber 2016, Hanna dinyatakeun lulus dina JKT48 dina pagelaran terakhir na di panggung "Bell Terakhir Berbunyi" ti Teater JKT48.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Yeayy..Tim KIII JKT48 Terbentuk. Yess Online. Diakses 2013-10-02.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg