Jesse Dylan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jesse Dylan
Dylan, 2010
GumelarJesse Byron Dylan
6 Januari 1966 (1966-01-06) (yuswa 55)
New York City, New York, A.S.
PadumukanLos Angeles, California, A.S.
KabangsaanAmerican
Alma materUniversitas New York
Taun aktip1973-ayeuna
Dipikawanoh salaku/lantaranVideografi, Pilem
PasanganSusan Traylor
Anak2
KolotnaBob Dylan
Sara Dylan
KulawargaJakob Dylan (sodara)
Situs web
www.lybba.org

Jesse Byron Dylan (gumelar 6 Januari 1966; umur 55 taun) nyaéta diréktur pilem Amérika sareng eksekutif produksi. Anjeunna mangrupikeun pangadeg perusahaan produksi média Wondros sareng Lybba, hiji organisasi nirlaba. Anjeunna ogé mangrupikeun anggota tina Déwan ngeunaan Hubungan Luar Negeri[1] jeung TED.[2] Anjeunna putra musisi Bob Dylan sareng kaka panyanyi Jakob Dylan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg