Jihyo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jihyo
Jihyo, 2019
GumelarPark Ji-soo
1 Pébruari 1997 (1997-02-01) (yuswa 23)
Guri, Gyeonggi, Koréa Kidul
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
LébelJYP
Maén di
Nama Korea
Hangul
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Jihyo
McCune-ReischauerPak Chihyo

Park Ji-hyo (gumelar di Guri, Korea Selatan, 1 Pébruari 1997; umur 23 taun salaku Park Ji-soo), langkung dikenal salaku Jihyo, nyaéta penyanyi Koréa Kidul sareng anggota grup idola awéwé K-pop Twice bikang anu dibentuk ku JYP Entertainment. Salaku vokalis utama dina grup, anjeunna dipikanyaho pikeun sora anu kuat, kaahlian nari sareng karisma.[1] Jihyo ogé leader (pemimpin) Twice.[1][2][3][4][5][6]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Moon, Kat (20 September 2019). "Everything to Know About K-Pop Group Twice". Time. Diakses tanggal 30 November 2019. 
  2. "K-pop girl group Twice launches Feel Good EP – but where was Mina, and why did Jihyo sit on the sidelines?". South China Morning Post. 25 September 2019. Diakses tanggal 30 November 2019. 
  3. Vacco-Bolaños, Jessica (2 Oktober 2019). "Who Is Jihyo? TWICE's Leader's Talent Will Seriously Impress You". Elite Daily. Diakses tanggal 30 November 2019. 
  4. "9 things to know about TWICE's Jihyo". SBS. 1 Februari 2019. Diakses tanggal 30 November 2019. 
  5. Melendez, Monique (30 Juni 2017). "Twice Talks Global Success & What's Next for the Girl Group". Billboard. Diakses tanggal 2 Desember 2019. 
  6. Jung, Chul-hwan (22 Februari 2018). "3 Japanese Girls at the Top of K-Pop: In the Lion's Den". The Chosun Ilbo (English Edition). Diakses tanggal 6 Desember 2019. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg