Twice

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
TWICE
트와이스
Ti kénca ka katuhu: Momo, Jeongyeon, Jihyo, Nayeon, Chaeyoung, Dahyun, Mina, Tzuyu jeung Sana
Profil
Nami lian트와이스
AsalSeoul, Korea Kidul
Aliran
Taun aktip2015 (2015)–jeung
Lébel
Maén diJYP Nation
Ramatlokatwice.jype.com (Korea)
twicejapan.com (Jepang)
Anggota ti
Hangeul.svg Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Twice (Hangul: 트와이스; Teuwaiseu), diformat janten TWICE, nyaeta grup musik K-pop mancanegara nu dibentuk ku JYP Entertainment ti acara realitas SIXTEEN basa taun 2015. TWICE teh aya salapan urang wanoja, nyaeta: Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung, jeung Tzuyu. Aranjeunna debut kaping 20 Oktober 2015, ku album mini The Story Begins.

TWICE janten kakoncara taun 2016 ku lagu "Cheer Up" nu berhasil kenging peringkat 1 di Gaon Digital Chart, oge janten singel ku icalan pangpajengna di taun nu sami. Lagu ieu ge kenging gelar Song of the Year di acara penghargaan musik utami kawas Melon Music Awards sareng Mnet Asian Music Awards. Lagu nu sanes, "TT" ti album mini katilu aranjeunna Twicecoaster: Lane 1, janten rengking hiji taraje lagu opat minggueun teras - terasan. Album ieu teh album grup wanoja ku icalan pangsaena kanggo taun 2016, kapeserna 350,852 kopi dugi ahir tahun. Ngan ukur 19 bulan saatos debut, TWICE tos ngical langkung ti 1.2 juta kopi, nganggo opat album mini sareng hiji album spesial.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg