Tzuyu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tzuyu
Tzuyu pada bulan Januari 2019
Ngaran asli周子瑜
GumelarChou Tzu-yu
14 Juni 1999 (1999-06-14) (yuswa 21)
Tainan, Bandéra Cina Cina
PadumukanSeoul, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Ngaran landianSally Chou
ÉtnisHan China
KawarganagaraanBandéra Cina Cina (Taiwan)
Pagawéan
  • Panyanyi
Kota asalTainan, Taiwan
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
LébelJYP Entertainment
Maén di

Chou Tzu-yu (Hangul: 저우쯔위); gumelar di Tainan, Taiwan, 14 Juni 1999; umur 21 taun), langkung dikenal salaku Tzuyu nyaéta penyanyi Taiwan sareng anggota grup idola awéwé K-pop Twice bikang dibentuk ku JYP Entertainment, ngalangkungan realitas acara "Sixteen" taun 2015.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "18 fun facts about birthday girl Tzuyu". SBS. June 14, 2017. Diakses tanggal December 6, 2019. 
  2. Robidoux, Brandy (December 4, 2019). "Who Is Tzuyu? TWICE's Maknae Will Blow Your Mind With Her Talent". Elite Daily. Diakses tanggal December 6, 2019. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg