Momo Hirai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Hirai.
Momo Hirai
Momo, 2018
Profil
Native name平井もも
Gumelar9 Nopémber 1996 (1996-11-09) (yuswa 23)
Kyōtanabe, Prefektur Kyoto, Jepang
Aliran
Pacabakan
  • Panyanyi
  • Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
Lébel
Maén di

Momo Hirai (平井 もも Hirai Momo?, gumelar di Kyōtanabe, Préfektur Kyoto, 9 Nopémber 1996; umur 23 taun), langkung dikenal salaku Momo (Hangul: 모모; Jepang: もも), nyaéta penyanyi Jepang sareng penari anu gaduh karir di Koréa Kidul. Anjeunna anggota Twice, grup idola bikang anu dibentuk ku JYP Entertainment. mangrupikeun salah sahiji ti tilu anggota Twice anu asalna ti Jepang.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Moon, Kat (20 September 2019). "Everything to Know About K-Pop Group Twice". Time. Diakses tanggal 16 Juni 2020. 
  2. 트와이스 "뽑힐 때 아무 생각이 없었다" ①. Star News (dalam Korean). Diakses tanggal 16 Februari 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Média nu patali jeung Momo Hirai di Wikimedia Commons

Soekarno.jpg