Nayéon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nayeon
Nayeon, 2018
Ngaran asli나연
GumelarIm Na-yeon
22 Séptémber 1995 (1995-09-22) (yuswa 25)
Seoul, Korea Kidul[1][2]
PagawéanPanyanyi
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
Lébel
Maén di
Nama Korea
Hangul
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunIm Na-yeon
McCune-ReischauerIm Nayŏn
Tanda tangan

Im Na-yeon (gumelar di Seoul, Korea Selatan, 22 Séptémber 1995; umur 25 taun), langkung dikenal salaku Nayeon, nyaéta penyanyi Koréa Kidul. Sanggeus milu kana acara realitas acara televisi judulna Sixteen taun 2015. anjeunna dipilih janten anggota grup idola Korea Kidul, Twice dibentuk ku JYP Entertainment.[3][4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "[아이돌 고향을 찾아서①] 우리 고향 아이돌 누가 있을까". Khan (dalam Korean). 23 Juni 2017. Diakses tanggal 14 Desember 2019. 
  2. Lau, Jack (7 Februari 2020). "Nayeon of Twice: K-pop group’s oldest member leads by example, but pressures of fame still take their toll". South China Morning Post. Diakses tanggal 20 Mei 2020. 
  3. Moon, Kat (20 September 2019). "Everything to Know About K-Pop Group Twice". Time. Diakses tanggal 1 Desember 2019. 
  4. Jeong, Jun-hwa (13 April 2015). "JYP 신인 걸그룹 프로젝트 '식스틴', 첫 멤버 나연 공개..비주얼+실력". OSEN. Diakses tanggal 9 Februari 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg