Sana Minatozaki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sana Minatozaki
Sana, 2018
Ngaran asli湊崎 紗夏
Gumelar29 Désémber 1996 (1996-12-29) (yuswa 23)
Osaka, Jepang
PadumukanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul, Seoul
Ngaran landianSana, Kim Sana
KawarganagaraanBandéra Jepang Jepang
Pagawéan
  • Panyanyi
Kota asalOsaka
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
LébelJYP Entertainment
Maén di
Nama Korea
Hangul미나토자키 사나
Alih Aksara anu DisampurnakeunMinatozaki Sana
McCune-ReischauerMinatojaki Sana

Sana Minatozaki (Jepang: 湊崎 紗夏, gumelar di Osaka, Jepang, 29 Désémber 1996; umur 23 taun),[1] langkung dikenal salaku Sana (Hangul: 사나), nyaéta saurang panyanyi asal Jepang. anu ngagaduhan karir di Koréa Kidul. Anjeunna anggota Twice, grup idola bikang anu dibentuk ku JYP Entertainment. ngalangkungan realitas acara "Sixteen" taun 2015.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg