Jéongyéon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yoo Jeong-yeon
Jeongyeon, 2019
Ngaran asli유정연
Yoo Jeong-yeon
Gumelar1 Nopémber 1996 (1996-11-01) (yuswa 23)
Suwon, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
PadumukanSeoul
Ngaran landianJeongyeon
KawarganagaraanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Pagawéan
  • Penyanyi
Kota asalSeoul
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
LébelJYP Entertainment
Maén di
Nama Korea
Hangul유정연
Alih Aksara anu DisampurnakeunYoo Jeongyeon
McCune-ReischauerYu Jongyon

Yoo Jeong-yeon (Hangul: Hangul: 유정연, gumelar di Suwon, Korea Selatan, 1 Nopémber 1996; umur 23 taun), langkung dikenal salaku Jeongyeon nyaéta penyanyi Korea Kidul sareng anggota grup idola awéwé K-pop Twice bikang dibentuk ku JYP Entertainment, ngalangkungan realitas acara "Sixteen" taun 2015.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "'식스틴' 정연, 언니 공승연과 만남에 눈물 펑펑…과거 사진도 공개". Naver (dalam Korean). Sports Chosun. Diakses tanggal February 4, 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg