Dahyun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Da-hyun
Dahyun, 2018
Ngaran asli김다현
GumelarKim Da-hyun
28 Méi 1998 (1998-05-28) (yuswa 22)
Seongnam, Gyeonggi, Korea Kidul
PadumukanSeoul, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Ngaran landianDubu, Tofu
ÉtnisKorea
KawarganagaraanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Pagawéan
Kota asalSeongnam
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal, Rap
Taun aktip2015–ayeuna
LébelJYP Entertainment
Maén di
Nama Korea
Hangul김다현
Alih Aksara anu DisampurnakeunGim Da-hyeon
McCune-ReischauerKim Dahyun

Kim Da-hyun (Hangul: 김다현; gumelar di Seongnam, Korea Kidul, 28 Méi 1998; umur 22 taun), langkung dikenal salaku Dahyun, nyaéta penyanyi Koréa Kidul sareng anggota grup idola awéwé K-pop Twice bikang anu dibentuk ku JYP Entertainment, ngalangkungan realitas acara "Sixteen" taun 2015.[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg