Kang So-ra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kang So-ra
Kang So-ra, 2019
Gumelar18 Pébruari 1990 (1990-02-18) (yuswa 31)
Korea Kidul
Alma materUniversitas Dongguk - Teater dan Film
PagawéanAktris
Taun aktip2009–ayeuna
AgénPlum Entertainment
Nama Korea
Hangul강소라
Alih Aksara anu DisampurnakeunGang Sora
McCune-ReischauerKang So-ra
Hangeul.svg Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Kang So-ra (Hangul: 강소라; gumelar 18 Pébruari 1990; umur 31 taun) nyaeta aktris Korea Kidul.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "My Name Is: Kang Sora". 10Asia. 27 Juli 2010. Diakses tanggal 2014-05-17. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg