Kapuloan Sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapuloan Sunda, sabagian ti Nusantara.

Kapuloan Sunda nyaéta sakumpulan gugusan pulo di wewengkon kulon Nusantara, nu kabagi kana dua kumpulan:

Gugusan ieu sacara pulitik kabagi ku Indonésia (utama), Brunei, Timor Wétan, jeung Malaysia.

Baca ogé[édit | édit sumber]


Nulis.jpg