Karéta api Banten Éksprés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banten Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api lokal
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 1 Jakarta
Stasion terminus Stasion Angké
Stasion Merak
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-85 km/jam

Karéta api Banten Éksprés jeung karéta api Patas Merak nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Angké - Stasion Merak.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Banten Éksprés dijalankeun 4 kali.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Banten Ekspres (id) diakses tanggal 4 Februari 2016
  2. Jadwal KA Banten Éksprés (id) diakses tanggal 4 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg