Lompat ke isi

Karyamukti, Cibalong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karyamukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Karyamukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibalong

Karyamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar

[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa: Cigaronggong • Karyamukti • Karyasari • Maroko • Mekarmukti • Mekarsari • Sancang • Sagara • Simpang
Kalurahan: