Sagara, Cibalong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibalong

Sagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa: Cigaronggong • Karyamukti • Karyasari • Maroko • Mekarmukti • Mekarsari • Sancang • Sagara • Simpang
Kalurahan:


Gnome-home.svg