Lompat ke isi

Sancang, Cibalong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sancang
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Sancang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibalong

Sancang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Cibalong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa: Cigaronggong • Karyamukti • Karyasari • Maroko • Mekarmukti • Mekarsari • Sancang • Sagara • Simpang
Kalurahan: