Kelly Marcel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelly Marcel
Gumelar10 Januari 1974 (1974-01-10) (yuswa 47)
London, Inggris[1]
PagawéanScreenwriter, produser pilem, aktris
Taun aktip1989-ayeuna
Karya nu katelah

Kelly Marcel (gumelar 10 Januari 1974; umur 47 taun) mangrupikeun panulis Inggris, aktris sareng produsén televisi. Anjeunna sobat nyerat pilem Saving Mr. Banks (2013), Fifty Shades of Grey (2015), jeung Terra Nova.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg