Milenia Christien Glory Goenawan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Milenia Christien Glory Goenawan
AliranPop
Pacabakanpenyanyi, penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project (2014)
Hits Records (2014)

Milenia Christien Glory Goenawan (gumelar di Pontianak, 12 Maret 2000; umur 23 taun), atawa anu sacara dalit disebat Milen mangrupikeun mantan anggota JKT48 generasi katilu.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]