Morgan Oey

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Morgan Oey
GumelarHandi Morgan Winata
25 Méi 1990 (1990-05-25) (yuswa 30)
Indonésia Singkawang, Kalimantan Kulon, Indonesia
Ngaran landianMorgan Oey
PagawéanAktor, model, penyanyi
Taun aktip2010-ayeuna
Jangkungna1.75 m (5 ft 9 in)
AgamaKatolik

Handi Morgan Winata atanapi Morgan Oey (gumelar di Singkawang, Kalimantan Kulon, Indonesia, 25 Méi 1990; umur 30 taun) mangrupikeun aktor sareng penyanyi ti Indonesia anu ngiringan grup SM*SH ti saprak 2010. Dina Séptémber 25 2013, Morgan Oey resmi ngantepkeun SM*SH, sareng dina awal taun 2014, Morgan Oey sacara resmi ngokolakeun Avatara88.[1] Sateuacan ngawitan karirna di dunya hiburan, Morgan Oey didaptarkeun salaku mahasiswa di Universitas Bina Nusantara sareng gelar dina Teknik Informatika.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Morgan Oey". Diarsipkan dari versi asli tanggal January 18, 2015. Diakses tanggal January 18, 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg