Naya Rivera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Naya Rivera
Gumelar12 Januari 1987
Valencia, California, AS
Tilar dunya8 Juli 2020 (yuswa 33)
Danau Piru, Daerah Ventura, California, AS
PagawéanAktris, penyanyi, model
Taun aktip1991–2020
MitraBig Sean (2013) Ryan Dorsey (Suami)
Karir musik
AliranPop, R&B
Alat musikVokal
LébelColumbia
Maén diBig Sean, Jaden Michaels, Lea Michele
Ramatlokahttp://www.nayarivera.com/

Naya Marie Rivera (gumelar 12 Januari 1987 – tilar dunya 8 Juli 2020 dina umur 33 taun)[1] mangrupa aktris asal Amérika, modél sareng penyanyi anu namina mimiti dikenal nalika maénkeun anggota surak Santana Lopez dina séri drama komedi musik Fox Broadcasting Glee.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Naya Rivera Bio". UsMagazine.com. Diakses tanggal October 7, 2013. 
  2. "Naya Rivera Dishes On Recording 'Sorry' Single With Big Sean". Billboard. Diakses tanggal 2014-01-22. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg