Novi Herlina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Novi Herlina
GumelarNovi Herlina
22 Nopémber 1993 (1993-11-22) (yuswa 26)
Indonésia Bogor, Jawa Kulon, Indonesia
Ngaran landianNovi, Noeey, Mpi
Pagawéan
Taun aktip2014-ayeuna
Dipangaruhan kuCherrybelle (2014-2017)
AgamaIslam
PasanganErsahd Muhammad Diaztira (m. 2019)

Novi Herlina (atanapi umumna disebut Novi ChiBi atanapi Noeey ChiBi bari janten anggota Cherrybelle anggota dugi ka 2017) (gumelar di Bogor, 22 Nopémber 1993; umur 26 taun) mangrupikeun aktris, penyanyi, nunjukkeun host, sareng modél ti Indonesia.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg