Novinta Dhini

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Novinta Dhini
GumelarNovinta Dhini Soetopo
26 Nopémber 1995 (1995-11-26) (yuswa 25)
Indonésia Denpasar, Bali
KabangsaanIndonésia Indonesia
Ngaran landianNovinta
Nobi
Nobi-chan
Pagawéanaktris, penyanyi, penari
Taun aktip2012-ayeuna
Kota asalIndonésia Denpasar, Bali
AgamaBuddha

Novinta Dhini (gumelar di Denpasar, 26 Nopémber 1995; umur 25 taun) mangrupikeun aktris sareng panyanyi Indonesia, sareng ogé mantan anggota JKT48 anu asalna ti Denpasar, Indonesia. Novinta mangrupikeun anggota Generation 2 JKT48, anu sacara resmi janten anggota tim KIII tanggal 18 Méi 2014.[1] Novinta mangrupikeun anggota Generation 2 JKT48 ti Bali dugi kalebet lulusan 17 Agustus 2015 dina acara JKT48 Kibouteki Refrain Handshake Festival.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Pengumuman Promosi Member. JKT48 Official Website. Diakses 2014-05-20

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg