Pamaké:Ţħėőďŏŗǽ

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
id-2 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.

Artikel kuring: