Pamaké:Serigalakampus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suku ucing
Ieu suku ucing.

Aulia Yudhistira (gumelar di Bandung, 23 Juni 1998), atanapi SerigalaKampus, mangrupi salah sahiji pamaké di Wikipedia Basa Sunda. Anjeunna ngagaduhan minat dina bidang farmasi ogé furry fandom. Anjeunna ngagaduhan oge hobi dina desain grafis. Panganggo ieu resep pisan kana musik rock, post-rock, tur industrial (utamina Muse sareng Nine Inch Nails).

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih LSS ITB nu lumangsung ping 21 April 2019.