Pamaké:Serigalakampus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info citakan

Aulia Yudhistira
Pamaké Wikipedia
Tanda tanganSerigalakampus (sawala)
PagawéanMahasiswa
Golongan getihB
Kelahiran
Tanggal lahir23 Juni 1998
Tempat lahirBandung
Kediaman
LokasiBandung
NagaraIndonésia
Zona waktuUTC+7
Pendidikan
AtikanS1
SMA/SMK/MASMA Negeri 2 Bandung
UniversitasInstitut Teknologi Bandung
Kamandang hirup
AgamaIslam
Minat
Kotak pamaké
Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia


Aulia Yudhistira (gumelar di Bandung, 23 Juni 1998), atanapi SerigalaKampus, mangrupi salah sahiji pamaké di Wikipedia Basa Sunda. Anjeunna ngagaduhan minat dina bidang farmasi ogé furry fandom. Anjeunna ngagaduhan oge hobi dina desain grafis. Panganggo ieu resep pisan kana musik rock, post-rock, metalcore tur industrial (utamina Muse, Nine Inch Nails, sareng Bring Me The Horizon)


Suku ucing
Ieu suku ucing.
WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih LSS ITB nu lumangsung ping 21 April 2019.