Park Haé-jin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Park Haé-jin
Nami asli박해진
GumelarPark Hae-jin
01 Méi 1983 (1983-05-01) (yuswa 36)
Busan, Koréa
KabangsaanKoréa
PagawéanAktor, Modél
Taun aktip2006-kiwari
AgénWM Entertainment
Luhurna186 cm
Beurat72kg
Situs web
Park Haé-jin
Hangul박해진
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Hae-jin
McCune-ReischauerPak Haejin

Park Haé-jin (gumelar di Busan, Koréa Kidul, 1 Méi 1983; umur 36 taun) nyaéta saurang modél sakaligus aktor asal Koréa Kidul.[1] Haé-jin téh saurang modél anu pindah jadi saurang béntang tipi jeung drama.[2] Ngaranna mimiti ngajomantara dina drama MBC, East of Eden (2008).[rujukan?] Dina drama éta Haé-jin meunang peran minangka Shin Myung-hoon, hiji lalaki badung anu maok haté awéwé batur.[rujukan?] Park Haé-jin ogé sempet ngabéntangan sawatara drama Tiongkok.[rujukan?] Taun 2013 katompérnakeun, Haé-jin maén dina drama populér Man From the Star.[rujukan?] Di taun 2014, manéhna ogé maén dina sérial tipi Dr. Stranger SBS.[rujukan?] Kahirupan pribadina teu pati bagja, kolotna pipisahan nalika manéhna leutik kénéh.[rujukan?] Manéhna bisa bareng jeung ibuna sanggeus pisah 17 taun lilana.[rujukan?]

Pangajén[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. spcnet, tv. "Park Hae Jin 박해진 - spcnet.tv". spcnet.tv. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  2. Kapanlagi, com. "Profil Park Hae Jin". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
Soekarno.jpg