Park Jung-min

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Park Jung-Min
Park Jung-min di Taiwan bulan Séptémber 2010
Gumelar박정민
03 April 1987 (1987-04-03) (yuswa 32)[1]
Seoul, Koréa Kidul
Ngaran landianROMEO ;
Japanese: パク・ジョンミン : 말, 박말
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Taun aktip2005–kiwari (Military Service)
Lébel
Maén diSS501
RamatlokaOfficial Situswéb
Official Youtube
Official Facebook
Official Twitter
Official Instagram
Korean name
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Jeong-min
McCune-ReischauerPak Chŏngmin

Park Jung-min (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 3 April 1987; umur 32 taun) nyaéta saurang Panyanyi, Panari, DJ, MC, Aktor, sarta Modél asal Koréa Kidul.[1] Park mangrupa anggota grup vokal Koréa SS501.[1] Park ngamimitian karirna bareng jeung SS501 taun 2005.[2] Park mangrupa jalma kadua anu lolos audisi pikeun ieu grup vokal, nu bagéan ngeusi sora handap.[2] Taun 2006, Park jadi béntang tamu program radio anu jejerna Youngstreet.[2] Park ogé maénkeun peran utama minangka dirina sorangan dina program tipi anu judulna Human Theater 2010.[2] Park ogé pernah gawé jeung drama musikal Grease, minangka Danny Park.[2] ku sabab perannna ieu, Park meunangkeun Golden Ticket Award pikeun Best Musical New Talent ngéléhkeun YeSung (Super Junior) sarta nominator lianna.[2] Bulan Agustus 2010, Park ngadadarkeun yén dirina geus pindah agénsi sarta geus nandatanganan kontrak jeung CNR Media.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c ParkJung-min, Official. "Park Jung Min Official website". parkjungmin.jp. Diakses tanggal 2016-02-05. 
  2. a b c d e f g Kapanlagi, com. "Profil Park Jung Min". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-05. 
Soekarno.jpg