Park Jung-min

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Park Jung-Min
Park Jung-min di Taiwan bulan Séptémber 2010
Gumelar 박정민
03 April 1987 (1987-04-03) (yuswa 32)[1]
Seoul, Koréa Kidul
Nami panggilan ROMEO ;
Japanese: パク・ジョンミン : 말, 박말
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Taun aktip 2005–kiwari (Military Service)
Lébel
Maén di SS501
Ramatloka Official Situswéb
Official Youtube
Official Facebook
Official Twitter
Official Instagram
Korean name
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Jeong-min
McCune-ReischauerPak Chŏngmin

Park Jung-min (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 3 April 1987; umur 32 taun) nyaéta saurang Panyanyi, Panari, DJ, MC, Aktor, sarta Modél asal Koréa Kidul.[1] Park mangrupa anggota grup vokal Koréa SS501.[1] Park ngamimitian karirna bareng jeung SS501 taun 2005.[2] Park mangrupa jalma kadua anu lolos audisi pikeun ieu grup vokal, nu bagéan ngeusi sora handap.[2] Taun 2006, Park jadi béntang tamu program radio anu jejerna Youngstreet.[2] Park ogé maénkeun peran utama minangka dirina sorangan dina program tipi anu judulna Human Theater 2010.[2] Park ogé pernah gawé jeung drama musikal Grease, minangka Danny Park.[2] ku sabab perannna ieu, Park meunangkeun Golden Ticket Award pikeun Best Musical New Talent ngéléhkeun YeSung (Super Junior) sarta nominator lianna.[2] Bulan Agustus 2010, Park ngadadarkeun yén dirina geus pindah agénsi sarta geus nandatanganan kontrak jeung CNR Media.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c ParkJung-min, Official. "Park Jung Min Official website". parkjungmin.jp. Diakses tanggal 2016-02-05. 
  2. a b c d e f g Kapanlagi, com. "Profil Park Jung Min". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-05. 
Soekarno.jpg