Putri Farin Kartika

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Putri Farin Kartika
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2016
LébelJKT48 Project (2014 - 2016)

Putri Farin Kartika (gumelar di Jakarta, 5 Séptémber 1996; umur 25 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Farin mangrupikeun urut anggota JKT48 generasi katilu ti Jakarta, anjeunna sakaligus jadi anggota JKT48 dina 15 Maret 2014 Dugi ka 1 Pebruari 2016, Farin ngantunkeun JKT48 margi anjeunna langkung lami 2 taun di JKT48 tanpa lebet kana tim mana waé. Tétéla, Farin téh misan Tya.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg