Rangpur, Bangladés

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rangpur

রংপুর
Rangpur town.jpg
Nami panggilan: 
Kota Héjo
NagaraBandéra Bangladés Bangladés
DivisiDivisi Rangpur
DistrikDistrik Rangpur
Ngadeg16 Désémber 1769[1]
Munisipalitas1869[1]
Badan Kota Rangpur1 Juli 2012[2]
Lega
 • Total2.307.78 km2 (891.04 sq mi)
Luhurna
34 m (112 ft)
Pangeusi
 ((Perkiraan 2012))
 • Total343.122
 • Kapadetan110/km2 (300/sq mi)
Zona wanciUTC+6 (BST)
Kode pos
5400[3]
Kode Telepon Nasional+880
Kode telepon0521
RamatlokaRamatloka

Rangpur (Basa Benggala: রংপুর) nyaéta salah sahijii kota utama di Bangladés.

Kota kembar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Citakan:Bangladesh-stub