Rayon Qazakh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun ibu kota ti Rayon ieu, tingali Qazax

Koordinat: 41°05′36″N 45°21′58″E / 41.09333°N 45.36611°E / 41.09333; 45.36611

Qazax
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
RayonGazakh
Pamaréntahan
 • Pupuhu éksekutifAyaz Asgarov
Lega
 • Total700 km2 (300 sq mi)
Pangeusi
 (2010)[1]
 • Total91.500
Zona wanciUTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST)UTC+5 (AZT)
Kode wewengkon2229
Ramatlokawww.qazax-ih.gov.az
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Qazakh (Qazax).

Gazakh (Basa Azerbaijan: Qazax; kawanoh ogé salaku Kazakh atanapi Gazakh) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu miboga éksklave di Arménia, Yukhari Askipara jeung Barkhudarli, nu mana duanana aya dina kakawasaan Arménia nalika Perang Nagorno-Karabakh.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. The state statistical committee of the Azerbaijan Republic

Citakan:Qazakh Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub