Rona Anggreani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rona Ariesta Anggreani
洪爱眼
Profil
AliranPop, Rock
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records

Rona Anggreani (gumelar di Pasuruan, 19 Maret 1995; umur 26 taun) ogé katelah Rona atanapi 'Ayen (ogé katelah Rona JKT48) (salami anjeunna janten anggota JKT48) nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Pemalang, Jawa Tengah. Rona mangrupikeun anggota Generasi 2 JKT48, anu sacara resmi janten anggota Tim J dina 21 Juli 2019.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg