SMAN 46 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAN 46 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Masjid Darussalam, Kalurahan/Désa Gandaria Utara Kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102210.


Alephbet Edu.png