SMAS Fatahillah Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Fatahillah Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Buncit No.67, Kalurahan/Désa Kalibata Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107297.


Alephbet Edu.png