SMAS Islam Al-Kholidin Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Islam Al-Kholidin Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jalan Wijaya I Blok O Komp Masjid Syarif Hidayatullah, Kalurahan/Désa Melawai Kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107307.


Alephbet Edu.png