SMAS Triguna Jakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMAS Triguna Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Hang Lekiu 3/17, Kalurahan/Désa Gunung Kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107336.


Alephbet Edu.png