SMA Sampoerna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Sampoerna nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pasar Minggu Kav. 16 Rt 007/02, Kalurahan/Désa Pancoran Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69949830.


Alephbet Edu.png