SMKN 1 Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Ciamis
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20211510
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Jend. Sudirman No. 269, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Ciamis nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Jend. Sudirman No. 269, Kalurahan/Désa Sindangrasa Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20211510.


Alephbet Edu.png