SMKN 1 Ciasem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Ciasem
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69772518
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ahmad Yani No. 50, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Ciasem nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Ahmad Yani No. 50, Kalurahan/Désa Ciasem Baru Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69772518.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Negeri di Kabupatén Subang