SMKN 1 Cipaku

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cipaku
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20254621
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Kawali Km.7 Dsn.Cijoho, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cipaku nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jalan Raya Kawali Km.7 Dsn.Cijoho, Kalurahan/Désa Muktisari Kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254621.


Alephbet Edu.png