SMKN 2 Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 2 Ciamis
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20211512
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sadananya No. 21, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 2 Ciamis nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Sadananya No. 21, Kalurahan/Désa Maleber Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20211512.


Alephbet Edu.png