SMKS Al Miftahiyyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Al Miftahiyyah nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Muara Gedung Kalibaru Barat VII, Kalurahan/Désa Kalibaru Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109260.


Alephbet Edu.png