SMKS Angkasa 2 Kalijati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Angkasa 2 Kalijati
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20217036
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Komplek Colibri Lanud Suryadarma Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Angkasa 2 Kalijati nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Komplek Colibri Lanud Suryadarma Kalijati, Kalurahan/Désa Kalijati Barat Kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20217036.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang