SMKS Annahla

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Annahla
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional60728702
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiSukamandi Jaya, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Annahla nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Sukamandi Jaya, Kalurahan/Désa Sukamandi Jaya Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728702.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang