SMKS Annahla

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Annahla
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 60728702
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Sukamandi Jaya, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Annahla nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Sukamandi Jaya, Kalurahan/Désa Sukamandi Jaya Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60728702.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang