SMKS Aulia Kalijati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Aulia Kalijati
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20270741
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Kalijati Timur No. 72, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Aulia Kalijati nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Kalijati Timur No. 72, Kalurahan/Désa Kalijati Timur Kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270741.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMK Swasta di Kabupatén Subang