SMKS Cilincing 1 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Cilincing 1 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl.Baru Gang II Cilincing, Kalurahan/Désa Cilincing Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107412.


Alephbet Edu.png